Några praktiska detaljer och påminnelser inför veckans träning!

  • Vi önskar att även du som tränar online ANMÄLER dig via anmälningslänken. Onlineanmälan har ingen maxgräns för antalet anmälningar och du hittar den för varje pass, längre ned i anmälningsdokumentet.
  • Har du viktplattor hemlånade som du inte använder, nu när vi har fler platser på passen? I så fall är vi tacksamma om du tar med dig dessa vid kommande träningstillfälle, då vi nu är i behov av fler viktplattor i salen igen.
  • Vi vill också om igen påminna även dig som anmäler dig till reservplats om att avanmäla dig i god tid om du ändrat dig och inte vill utnyttja platsen. Det sparar mycket tid för oss och det är dessutom större chans att vi hinner få fatt i någon annan som kan hoppa in vid en eventuellt ledig plats.
  • Är du osäker på om du kommer att behöva avboka din plats? Avboka hellre i god tid. Ju senare avbokning, desto mindre är chansen att någon annan hinner hoppa in. Det är trist om platser blir outnyttjade när vi har de begränsningar som vi nu har och om någon som gärna vill träna missar möjligheten.

Vi har en lite utmanande anmälningsprocedur just nu och är väldigt tacksamma för all hjälp och tålamod!!!

TACK FÖR HJÄLPEN!

2021-03-20 13:08