Det här är StångbyMotion!

Vår önskan är att få så många människor som möjligt i rörelse! Att både du som aldrig tränat i större utsträckning, såväl som du som för länge sedan har hittat glädjen och den sköna känslan i att röra på dig, ska känna dig på rätt plats hos oss i Tornhallen. Ingen är för ung eller för gammal, träningsvan eller ovan.

Träning ska framförallt ge glädje och få dig att må bra! Därför ligger vårt huvudfokus alltid på rörelseglädje. Vi tror nämligen att om du känner glädje när du tränar så kommer du att vilja göra det igen och igen och då får du samtidigt med dig allt det som god träning ger - en starkare, friskare kropp och bättre hälsa!

Vi bygger alltid våra träningspass på forskning och väl beprövade träningsmetoder. Vi som undervisar har alla lång instruktörserfarenhet och utbildning inom träningslära och pedagogik. Dessutom ser vi till att ständigt vidareutbilda oss för att hålla oss uppdaterade med den senaste forskningen och för att kunna erbjuda ny och varierad träning.

StångbyMotions instruktörer:

Lotta Gustavsson

Instruerar HT2022: Funktionell träning, Step

Instruktörsutbildning: Licensierad Functional moves®-instruktör (The Academy), Licensierad Zumba®-instruktör (ZumbaFitness LLC), Gruppträningsinstruktör (Gympa, Pilates, Aerobics/step - Gerdahallen, Lund) 

Johan Axelsson

Instruerar HT2022: Gympa & cirkelträning

Instruktörsutbildning: Gruppträningsinstruktör (Gerdahallen, Lund), Styrketräningsinstruktör (Gerdahallen, Lund)

Niklas Gustavsson

Instruerar HT2022: SomaMove®, Tillsammansgympa

Instruktörsutbildning: Licensierad Personlig tränare och styrkeinstruktör (The Academy), Licensierad Fys- & prestationstränare (the Academy), Licensierad SomMove®-instruktör (Soma Move), Licensierad Functional Moves®-instruktör (The Academy), Gruppträningsinstruktör (Gerdahallen, Lund)

Stefan Emanuelsson

Instruerar HT 2022: Gympa med skivstång

Instruktörsutbildning: I grunden är Stefan idrottslärare och har därefter varit utbildnings- och verksamhetsansvarig på Gerdahallen i Lund under många år. Stefan har utbildat grupptränings- och gyminstruktörer, samt varit en flitigt anlitad föreläsare inom idrottsfysiologi och träningslära. Parallellt med detta har han instruerat tusentals omåttligt populära gympapass. 

Marie (Majsan) Gruvhammar

Instruerar HT 2022: Yoga

Instruktörsutbildning: 200 H Poweryoga & yinyoga, Gerdahallen. 200 H ISHTA-yoga, Raja yoga/ISHTA New York, samt vidare fördjupningar inom bland annat hathayoga, vinyasayoga, yoga nidra och meditation.